Glasschade in Purmerend

Scherven mogen dan wel geluk brengen, maar niemand zit te wachten op glasschade. De woning is niet langer beschermd tegen weersomstandigheden als regen, kou en wind. Bovendien is de woning niet langer beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Snel handelen is dan ook verstandig bij glasschade! Heeft u te maken kapotte beglazing en wilt u direct geholpen worden? Neem dan snel contact op met Glaspunt B.V.. Wij verhelpen uw glasschade in Purmerend en omgeving.

24 uur per dag geholpen bij glasschade

Met onze 24-uurs service helpen wij u in Purmerend 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Dus ook op zondagen en feestdagen kunt u rekenen op een vakkundig herstel van uw beglazing. Zodra u ons op de hoogte heeft gebracht van uw glasschade, staan wij binnen korte tijd voor uw deur. Wij staan namelijk de gehele dag stand-by en springen direct in onze breed uitgeruste servicewagens.

Voor adequate hulp moet u dan ook bij ons zijn. Onze glaszetters hebben veel ervaring en staan niet snel voor verrassingen. Zij bieden voor elk glasprobleem een snelle en goede oplossing. Zo wordt uw isolatieglas tijdelijk door een noodruit vervangen. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw dubbele beglazing zo snel mogelijk geleverd en geplaatst kan worden! U bent dan ook verzekerd van een perfect eindresultaat!